25 elokuuta 2019

Kooste kesän 2019 kirjankansibingosta

Osallistuin jälleen Oksan hyllyltä -blogin MarikaOksan ideoimaan kirjankansibingoon kesälle 2019, jossa ideana oli rastittaa sopivia ruutuja 2.6.-25.8.2019 välisenä aikana luettujen kirjojen kansikuvien perusteella. Eli jos kannessa on vaikka ruutuja saa kyseisen ruudun rastittaa. Alla omat osumani, sain täyteen kaksi kokonaista riviä, yhtä vailla kolmannen rivin sekä yhden yksittäisosuman. Tarkemmalla etukäteissuunnittelulla tulos olisi saattanut olla parempi, mutta ilman tavoitteita ja suunnitelma haasteeseen osallistuminen tuntui hauskemmalta. Parin kirjan osalta arvio on vasta tulossa, mutta ne on luettu haasteen aikana.
Tässä vielä kaikki osumat listattuna (nimeä klikkaamalla pääsee arvioon ja kurkkaamaan kunkin kansikuvan, paitsi kahden viimeisen osalta arviota ei vielä ole):

Matkalla: Matti Rämö: Polkupyörällä Thaimaasta Vietnamiin - Hymyn voimaa ja sodan jälkiä
Nainen: Laurent Gaudé: Montepuccion aurinko
Raitoja: Jennifer Clement: Rakkaudesta aseisiin 
Piirroskuva: J. K. Rowling: Harry Potter ja viisasten kivi  
Hauska kansi: Terhi Tarkiainen: Pure mua
Yö: Risto Isomäki: Viiden meren kansa
Kaunis vaate: Johanna Valkama: Kaukosaarten Aino
Jännitys: Mariette Lindstein: Ehdoton valta
Väh. 5 eri väriä: Joanne Harris: Kesäviiniä
Harrastus: C. J. Tudor: Liitu-ukko
Kotieläin: Jari Korkki: Valtakunnan ykköskoira Lennu
Puu: Sanna Hukkanen & Inkeri Aula: Metsänpeitto (arvio tulossa)
Ei kuvaa: Niina Repo: Vyöry (arvio tulossa)

Kiitos haasteesta MarikaOksa, tämä oli yhtä kivaa kuin aiemminkin!

2 kommenttia:

  1. Kiitos, että olit mukana haasteessa. :) Onpa hauska löytö tuohon kotieläin-ruutuun, oikea valtakunnan virallinen kotieläin. :) Kävin lukemassa juttusi, harmi ettei sisältö ollut ihan täysosuma. Itse en varmaan olisi edes uskaltanut kokeilla kirjaa, sillä vierastan vähän (kotimaiseen) politiikkaan edes etäisesti kallellaan olevia kirjoja. Metsänpeitto-kirja on upea, oikea ilo silmälle ja kyllä myös silmiä avaava kirja. Tosi ajankohtainenkin juuri nyt, kun Amazon roihuaa poroksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi haasteesta MarikaOksa, tämä oli jälleen hauskaa kesätekemistä! Metsänpeitto tosiaan linkittyy ikävän ajankohtaisesti Amazoniin, kamala tilanne siellä...

    VastaaPoista