21 syyskuuta 2020

Blogisynttärit ja arvonta



Arvonta suoritettu! Tulokset postauksen lopussa!

Enpä olisi kymmenen vuotta sitten blogiani ja ensimmäistä postausta julkaistessani osannut kuvitella kuinka pitkäaikaisesta harrastuksesta olisi kyse. Tässä sitä kuitenkin ollaan. Mitä kymmenessä vuodessa on sitten tapahtunut? Aika paljon, mutta pääpiirteittäin tilanne on sama kuin aloittaessani. En listaa julkaistujen postausten tai luettujen kirjojen määriä, mutta jonkinlainen väliraportti lienee paikallaan.
 
Rakastan edelleen lukemista, vaikka viime (korona-)aikoina lukeminen on ollut jotenkin hidasta. Luettujen kirjojen herättämien ajatusten purkaminen sanoiksi ja postauksiksi tuo edelleen iloa, vaikka joskus tuntuu, että kirjasta on vaikea sanoa mitään. Haluan kuitenkin jättää lukemisistani jonkin jäljen blogiini, joten kirjoitan ainakin vähän.

Kuuntelen nykyään sujuvasti äänikirjoja, mutta kun työmatkani vuosi sitten lyheni jäi päivittäinen äänikirjojen kuuntelu pois. Luen satunnaisesti e-kirjoja, lähinnä puhelimen näytöltä, se ei ole mikään miellyttävin vaihtoehto, mutta menettelee. Jos minulla ei ole perinteistä kirjaa mukanani laukussa niin puhelin ainakin on ja sieltä löytyy lukemista.

Olen edelleen todella huono jättämään kirjoja kesken.

Blogin myötä olen tutustunut moneen mahtavaan tyyppiin. On pidetty blogitapaamisia, juteltu kirjoista ja kaikesta muusta niin kasvotusten kuin somessa. Toivottavasti näitä kohtaamisia tulee lisää, koronakurimus voisi jo väistyä... Onneksi lukupiiri näyttäisi pyörähtävän käyntiin piakkoin, siinä yksi lisäilon tuoja lukemiseen. Lukupiirin myötä tulee luettua kirjoja joihin ei muuten välttämättä tulisi tartuttua ja kirjat herättävät usein todella kiinnostavia keskusteluja.
 
Aion edelleen jatkaa blogin pitoa joten tervetuloa toistekin! Pidemmittä puheitta arvontaan:
 
 
 
Blogisynttäreiden kunniaksi sekä samalla kiitokseksi lukijoilleni järjestän arvonnan. Arvontaan voi siis osallistua blogini lukijaksi kirjautuneet (katso löytyykö nimesi/nimimerkkisi blogini sivupalkista kohdasta Lukijat, jos et ole vielä lukija niin voit liittyä Lue-kohdasta). Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla tätä postausta. Suoritan arvonnan 11.10., palkintona on 30 euron lahjakortti Adlibris-verkkokirjakauppaan ja koska tänään sattuu olemaan myös suosikkikirjailijani Stephen Kingin syntymäpäivä arvon lisäksi Stephen Kingin novellikokoelman Auringonlaskun jälkeen (linkki vie arviooni). Molemmat palkinnot maksan itse. Laitan omat kommentit molemmille palkinnoille, kommentoi sen palkinnon alle, jonka arvontaan haluat osallistua, voit osallistua halutessasi molempien arvontaan. Jätäthän kommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi, jotta voin ilmoittaa voitosta sähköpostitse ja sopia palkinnon toimittamisesta (Suomeen). Jos voittaja ei vastaa sähköpostiini arvon uuden voittajan 18.10. eli tarkkaile sähköpostiasi. Onnea arvontaan!


- - -
 
 
Suoritin arvonnan tänään 11.10., onnettarena toimi melonda.fi/arvontakone. Adlibris-lahjakortin voitti Henna, Stephen Kingin Auringonlaskun jälkeen -romaanin voitto meni MarikaOksalle. Voittajille lähtee kohta sähköpostia. Paljon onnea voittajille ja kiitokset kaikille kommentoijille / arvontaan osallistuneille!
 

14 kommenttia:

  1. Adlibris-lahjakortin arvontaan osallistujat tämän kommentin alle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea kymmenestä blogivuodesta! ♥ Miten aika meneekin niin nopeasti. Sinun blogissas on aina ilo vierailla, toivon siis hyviä bloggausvuosia jatkoonkin. ♥♥♥

      Poista
    2. Paljon onnea 10-vuotiaalle blogillesi! Se on jo pitkä aika. Siitä on hyvä jatkaa! Kivoja ajatuksia kirjoitat bloginm pitäisestä. Osallistun Adlibris-lahjakortin arvontaan.

      Poista
    3. Oi Villis, onnea täydestä kympistä♥ Tässä jos missä sen huomaa, miten nopeasti aika menee. Monia innokkaita blogivuosia edelleen toivottaen♥

      Poista
    4. Onnea 10-vuotiaalle blogille, niin ne vuodet vierähtävät :)

      Poista
    5. Onnea kovasti! Ja tietysti mukana arvonnassa ollaan :)

      viivi.korpela@hotmail.com

      Poista
    6. Olen mukana arvonnassa. :) marikaoksa@gmail.com

      Poista
  2. Stephen Kingin kirjan arvontaan osallistujat tämän kommentin alle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukana myös tämän arvonnassa, koska en ole muutamaan vuoteen Kingiä lukenutkaan. ♥

      Poista
    2. Ja tietysti mukana myös tässä arvonnassa ollaan :)

      viivi.korpela@hotmail.com

      Poista
    3. Onnittelut mukavalle blogillesi! Tsemppiä arkeen korona-ajan keskellä... kyllä se lukuinto varmaankin aikanaan palailee, kunhan olot tasoittuvat. Ja olen siis tässä arvonnassa mukana. :) marikaoksa@gmail.com.

      Poista
  3. Lämpimät onnittelut 10-vuotiaalle! Blogissasi on aina mukava vierailla ja vaihtaa ajatuksia.

    Vaikka tämä vuosi on itselläkin koronankin vuoksi takkuillut lukemisen ja luetun sanoiksi pukemisen suhteen, jatkukoon rakas, pitkäaikainen harrastuksemme valoisissa ja antoisissa merkeissä edelleenkin:)

    VastaaPoista
  4. Huima saavutus 10 vuotta bloggaamista, ONNEA!!! Jaan ajatuksesi Koronan vaikutuksesta lukemiseen. Jotain ihme jähmettymistä itsellänikin, mutta sinnitellään tämä aika. Toivottavasti nähdään jatkossakin täällä blogistaniassa.

    VastaaPoista
  5. Kiitos paljon kaikille onnitteluista ja kommenteista <3

    Onnetar suosi Hennaa ja MarikaOksaa, laitoin teille sähköpostia, odottelen vastausta 18.10. mennessä niin saan palkinnot toimitettua :)

    VastaaPoista