30 heinäkuuta 2021

Lukumaraton #10


 
Kesälomapäivät alkavat käydä vähiin, mutta ehdinpä sittenkin vielä lukumaratonille. Starttaan nyt keskiyöllä ja luen vuorokauden (perjantain) aikana niin paljon kuin jaksan nukkumisesta, syömisestä ja tauoista tinkimättä. Kasasin lukumaratonia varten sekalaisen pinon kirjoja, näistä kesken on ainoastaan Kalle Päätalon Muuttunut selkonen, jota olen lukenut 49 sivua ennen lukumaratonia. Taidan kuitenkin aloittaa joko Harry Potterilla tai Tarja Kulholla. Onneksi kirjoja löytyy myös pinon ulkopuolelta, jos nämä eivät jostain syystä sytytäkään. Tarkoitus olisi päivittää lukemisen etenemistä alle.
Klo 1.30 / 91 luettua sivua
Terse! Puolitoista tuntia Tarja Kulhoa saa riittää tälle illalle. Väsymys alkaa painaa, joten jatkan lukemista aamulla. 

Klo 9.00 / 166 luettua sivua
Heräsin kahdeksalta lukemaan ja nyt on Paula Norosen Tarja Kulho -  Räkkärimarketin kassa luettu aamupalan ja aamukahvin lomassa. Ihan hauska, mutta ei sellainen kahvit lentää nenästä -hauska. Toimi paremmin Radiomafiassa pienempinä annoksina. Seuraavaksi Tylypahkaan, kahviakin on vielä jäljellä (jos ei ole mihinkään kiire juon kahvini hitaasti.)

Klo 19.40 / 622 luettua sivua
Huh! J. K. Rowlingin Harry Potter ja Azkabanin vanki oli yhtä huikea kuin ensimmäisellä lukukerralla aeb (aikaan ennen blogia). Nyt täytyy käydä kävelyllä tuulettamassa päätä ennen seuraavaa kirjaa.

Klo 00.00 / 726 luettua sivua
Lukumaraton päättyi. Luin viimeiseksi Charlaine Harrisin Yllätyksiä haudan takaa -kirjaa, jossa pääsin sivulle 104. Vaikuttaa ihan koukuttavalta. Lukuvuorokausi sujui mukavasti.

4 kommenttia:

 1. Moi. Huomasin sattumalta googlettaessani, että sinulta löytyisi DVD-boksi TV-sarjasta "Oi ihana toukokuu". Olen etsinyt sitä sinnikkäästi vaimolleni, jonka lempisarja se on kuulemma lapsuudessa ollut. Hänellä oli aiemmin tuo samainen DVD-sarja, mutta epäonnekseen se on hävinnyt, eikä uutta hevin löydy suomeksi tekstitettynä. Olisitko valmis myymään omasi ja tekemään näin vaimoni onnelliseksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! Kyseinen sarja on minunkin suosikkeja ja jääkin siksi oman hyllyn aarteeksi odottamaan uudelleen katselu(j)a. Onnea boksin etsintään!

   Poista
 2. Ehditpä lukemaan paljon! Minullaki kangastili ajatus omasta lukumaratonista tälle viikonlopulle, mutta se jäi ajatukseksi... ehkä inspiroidun maratonille viikon päästä, kun eka työviikko loman jälkeen on takana. :) Harry Potterit ovat kyllä mahtavaa maratonluettavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MarikaOksa, lukeminen sujui hyvin ja varsinkin Harry Potterin parissa sivut vilahti nopeasti. Ne tosiaan on mahtavaa maratonluettavaa! Kivaa lukumaratonia sinulle jos sille löytyy sopiva aika :)

   Poista