09 heinäkuuta 2018

Lukumaraton #5Kävimme loman alkajaisiksi reissussa ja kun on purettu laukut, täytetty jääkaappi sekä pesty pyykit  on sopiva hetki vuorokauden pituiselle lukumaratonille. Keräsin pikaisesti kiinnostavan lukupinon, mutta onneksi luettavaa riittää sen ulkopuolellakin mikäli hetki ei satu olemaan oikea allaoleville kirjoille. Starttasin klo 00.00 Hautalan Kuokkamummolla ja yritän käydä antamassa väliaikatietoja missä mennään.
klo 1.30 / 26 luettua sivua
Aloitin Marko Hautalan Kuokkamummon jo reissussa, nyt lukumaratonilla luin sitä sivulta 81 alkaen. Ei mikään huikea alku, 26 sivua, mutta alku kuitenkin. Nyt unten maille ja aamulla jatkuu...

klo 12.40 / 247 luettua sivua
No nyt! Onneksi jätin Kuokkamummon aamuksi enkä lukenut sitä väsyneenä (tai yksin hämärässä muiden nukkuessa). Jatkoin lukemista klo 8.30 aikaan ja kiitos Kuokkamummon säikähdin leivänpaahtimen pompahdusta ja sen jälkeen helteisessä säässä riippumatossa kirjaa lukiessa tunsin vilunväreitä. Pitkästä aikaa tosi hyvä kirja ja kauhua! Nyt vähän lounasta ja seuraavan kirjan kimppuun.

klo 14.40 / 363 luettua sivua
Jos Kuokkamummo aiheutti vilunväreitä niin saman teki Hanna Haurun Jääkansi, mutta erillä tavalla. Kooltaan pieni ja ilmava kirja, mutta suuri ja tiivis sisällöltään eikä itkukaan ollut kaukana.

klo 21.40 / 550 luettua sivua
Kyllikki Villan Pakomatkalla - Toinen lokikirja tarjosi nojatuolimatkan mm. St. Helenan saarelle sekä Namibiaan. Mielenkiintoinen, rohkea nainen. Nyt vähän aivojen tuuletusta koiran kanssa kävellessä, katsotaan josko sitten vielä jaksaisin tai ehtisin aloittaa seuraavaa kirjaa.

klo 00.00 / 568 luettua sivua
Yritin illalla aloittaa vielä Johanna Valkaman Linnavuoren Tuulia, mutta sain luettua vain muutaman sivun ennen kuin uni vei voiton. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti