25 huhtikuuta 2015

Kirjaostoksilla 4/2015Tavaratalon alekirjakori osui taas ostosreitilleni ja mukaan tarttui kaksi kirjaa. Sarah Lotzin Kolme on (itsevalitsemani) lahjakirja, mutta otin sen mukaan, sopiihan se nimeltään joukon kolmanneksi. Nämä eivät ole vielä Kirjan ja ruusun päivän ostokseni, ne tein tänään eilen perjantaina verkkokirjakaupassa.

Hannu Lehtilä: Tarja Halonen - Paremman maailman puolesta
Mielenkiintoinen henkilö, Suomen ensimmäinen naispresidentti, koko kansan Muumimamma Tarja Halonen. Minua jäi vaivaamaan kun en ostanut tätä viime kesänä, en tehnyt samaa virhettä toista kertaa.

Antti Tuuri: Bospor Express
Tästä kirjaostoksesta on kiittäminen Lukukausi-blogin Jaanaa, sen verran usein on hän kehunut Tuuria ja hänen tuotantoaan. Kiinnostavalta vaikuttava matkakertomus.


6 kommenttia:

 1. Bospor Expressin hankin minäkin, kun kuulin kovasti kehuja. Tarja Halosesta kertova kirja kuulostaa myös hyvältä! Ihailen häntä paljon, ja luen parhailllani eräistä maailmanparantajista kertovaa kirjaa, josta pidän myös hurjasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elina, kiva lukea sitten arviosi Bospor Expressistä :) Minäkin ihailen kovasti Tarja Halosta, mielenkiintoista päästä lukemaan tuo kirja. Myös tuo mainitsemasi maailmanparantajista kertova kirja kuulostaa kiinnostavalta.

   Poista
 2. Onpa kiinnostavia kirjalöytöjä. Täytyykin seurata entistä tarkemmalla silmällä, milloin kirjoista kirjoitat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonna, saattaa mennä kauankin ennen kuin kirjat päätyvät luettavaksi ja blogattavaksi, tai sitten ne nousevat saman tien lukupinon kärkeen, koskaan ei voi tietää :)

   Poista
 3. Oon Tarja-fani! =D Kaiholla muistelen sitä aikaa kun hän oli hallitseva presidentti. Tuntui että hän vielä sentään NÄKYI, toisin kuin nykyinen - hyvä että muistan kuka - presidentti. =D Tai voi olla, että hänkin näkyy, mutta en ole enää niin (tai siis yhtään) kiinnostunut kuin Tarja-aikoina.

  Minulta löytyy Kolme hyllystä - eipäs muuten löydykään, annoin sen siskolleni -, mutta anyway, se oli ihan kelpo. Lotzilta on tulossa uusi kirja tänä vuonna, ihan mielenkiinnolla odotan sitä, vaikka Kolme ei sinällään mikään pankin räjäyttäjä ollut.

  Leppoisia kevätpäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irene, täällä toinen Tarja-fani :D Minustakin tuntuu, että hän oli paljon enemmän näkyvillä ja lähempänä kansaa kuin Niinistö. En minäkään voi sanoa olevani kovin kiinnostunut nykyisestä presidentistä, ehkä siksi että hänestä puuttuu se lämpö mikä Halosesta huokuu/huokui hänen esiintyessään.

   Ai Lotzilta tulee uusi kirja, en tiennytkään. Toivottavasti Kolme osoittautuu hyväksi valinnaksi :)

   Aurinkoisia ja mukavia kevätpäiviä :)

   Poista