09 lokakuuta 2011

Kirppu-neidin villatakki

Nyt on viimeinkin jotain valmista käsityörintamalla.

"Muutama" kuukausi sitten vilautin työn alla olevaa käsityötä, josta piti tulla Kirppu-neidille villatakki. Aika hitaasti projekti eteni, mutta valmista tuli. Ei ole ainakaan kiireellä pilattu ;)
Ohje on Novitan Talvi 2009 -lehdestä. Lankana oli 7 veljestä Raita, väri 895. Lehden kuvassa takki oli kiinni koristehakaneulalla, minä halusin siihen napit. Ne löytyivät Kirjokkaasta, pussillinen erivärisiä isoja eläinhahmonappeja. Kirppu-neiti valitsi villatakkiinsa pupun ja kilpikonnan. "Kiinnikerenksut" alkavat tuollaisista omalla mallilla virkatuista kukista, lankana oli jotain vaaleanpunaista jämälankaa.
Villatakki on kudottu yhtenä kappaleena hihansuusta hihansuuhun. Oli melko sekavan näköinen viritelmä ennen saumojen ompelemista, mutta ihan siitä tuli sen näköinen kuin pitikin. Tyttökin on tyytyväinen villatakkiinsa. Laittoi sen samantien päälleen kun lähdettiin syntymäpäiväjuhlille, sielläkin kehuskeli uutta vaatettaan ;)

Tässä vielä villatakki Kirppu-neidin päällä:
Osasinhan minä :)

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Tuo lämmittää takuuvarmasti syksyllä ja talvipakkasilla - myös sydäntä. Tulee neulomishimo itselläkin :-)...

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis!! :)

  Blogissani on sinulle jotakin... ;)

  VastaaPoista
 3. Paula: Kiitos :) Ei muuta kuin puikot käteen vain! Minä ajattelin seuraavaksi aloittaa vähän erilaisia villasukkia...

  Sara: Kiitos sekä kehuista että tunnustuksesta :)

  VastaaPoista
 4. ihana!!! tosi hauska tuo vaakaraita! ja söpö yksityiskohta nuo napit.

  minunkin pitäis varmaan leikkiä neulebloggaajaa joku päivä kun olen saanut kaikenlaista tässä valmiiksi...

  VastaaPoista
 5. anni.M: Napeista tykätään täälläkin. Niitä voisi ommella vaikka mihin koristeeksi ;)

  Laita ihmeessä tuotoksiasi näytille blogiisi!

  VastaaPoista