maanantai 27. joulukuuta 2010

Joulu

Tänä jouluna kaikki on tapahtunut vähän hitaasti, pikku pätkissä, vähän kerrallaan. Ei se sinänsä haittaa, tunnustan olevani jouluihminen. Joulu alkaa hyvissä ajoin ennen aattoa ja jatkuu Nuutin päivään. Sitten täytyy joulusta luopua taas vuodeksi.

Blogi sai jo joulun alla jouluisamman ilmeen Keisarin uudet vaatteet -aarreaitasta (kiitos!). Jos nyt sitten jatkaisi samalla aiheella. Tämmöisiä joulukortteja (p)askartelin joulun alla.
Käsityörintamalla on ollut aika hiljaista johtuen
a) eräästä tiiliskivestä ja kirjaston aikataulusta (luin Diana Gabaldonin uusinta kilpaa kirjaston lainausaikataulun kanssa. Kirjan luin mutta joudun raottamaan lompakkoa seuraavalla kirjastokäynnillä. Anteeksi kirjaston tädit/ sedät!)
b) joulusta ja
c) näistä allaolevista.Prinsessat Piipero ja Kirppu keksivät, että säärystimet ovat ihania. Lupauduin sellaiset tekemään ja tällaiset niistä tuli. Piiperon joulunpunaiset muistuttavat ampiaispesää, Kirpun pinkkeihin tuli tarkat ohjeet millaiset niiden on oltava. Sain kuitenkin pienet kuviot ujutettua mukaan.Ei muuten paljoa asetella tyynyjä ja muuta kuvaus-rekvisiittaa kun tämä kaksikko on kuvattavana. Siihen kyllä oli Kirpulla aikaa, että sai näyttää koristellulla kynnellä edellä mainittua kuviota. Se on sydän, tai ainakin sinne päin.

2 kommenttia:

  1. Ompas rintsessat saaneet hienot säärystimet! Meidän isompi rintsessa varmana haluis samanlaisen koristellun kynnen jos vain ton kuvan sattuis näkeen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ovat ne kyllä tykänneetki säärystimistään. Ei muuta kuin ostamaan kynsitarroja ja lakkaukset & koristelut käyntiin :)

    VastaaPoista