sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Aarteita ja heräteostoksia


Postissa odotti minua paketti, odottipa vielä useammankin päivän. Paketista paljastui puolittain heräteostoksena tilaamani aarteet, Neulojan niksit ja Virkkaajan vinkit. Pitkään olen haaveillut tällaisista perusteoksista mutta nyt ne hankin. Hyvältä vaikuttivat ja tarpeeseen tulivat! Vähään aikaan ei ole tullut virkattua, piti hieman kerrata termejä ja tekniikoita ja niksikirjastahan apu löytyi. Nämä kirjat tulevat olemaan kovassa käytössä :)

Ja sitten ne heräteostokset. Paikallisilla tarjouspäivillä pyöriessäni piti tietenkin käydä lanka-osastolla. Erästä tarjouslankaa hakiessani törmäsin näihin minun värisiin 7 velua -lankoihin ja pakkohan niitä oli kerät ostaa. Oikeasti nuo värit ovat herkullista petroolin- ja tumman sinistä, minun kuvaustaitoni vain latistaa värit... Jospa näistä tulisi sellaiset ihanat, lämpimät, pitkät raitavillasukat. Tai sitten jotain ihan muuta... (Niin ja ne tarjouslangat jäi sitten ostamatta.)

Näitä ostoksia oli sitten mukava hipistellä kuuman teen kera, välissä piti taltuttaa käsityökärpäsen puremaa lukemalla tuota luettavien kirjojen listallani ollutta Puolikas keltaista aurinkoa -kirjaa.

1 kommentti: