maanantai 29. heinäkuuta 2013

"She is smiling like heaven is down on earth"

Otsikko viittaa tietenkin HIMin Right Here In My Arms -biisin alkuun ja lauantai(n ja sen jälkei)seen olotilaani. HIM on ollut suosikkibändini jo debyyttialbumistaan lähtien, joten bändin saapuminen Qstockiin oli mitä parhain syy katkaista seitsemän vuoden mittaiseksi venynyt Qstock-taukoni ja ostaa liput festareille lauantaiksi.

Keikka oli mahtava, ehkä paras näkemistäni HIMin keikoista eli kolmas kerta toden sanoo. (Tosin tässä on hieman sama juttu kuin Stephen Kingin suhteen: HIM on niin hyvä, että sitä on vaikea sijoittaa arvosteluasteikolle.) Bändi soitti vanhojen tuttujen hittien lisäksi uuden levyn biisejä sekä myös ilahduttavasti raskaampaa tuotantoaan kuten esimerkiksi Venus Doomin. Keikan lopetti When Love And Death Embrace, joka uppoaa minuun takuuvarmasti ja aina. Olen edelleen hengästynyt ja lähes sanaton. Kiitos!

Saattaisin jatkaa hehkutusta vielä vaikka kuinka pitkästi, mutta kuvat puhukoon puolestaan. Tässä siis pari (huonoa kännykän kameralla otettua) kuvaa keikalta, sillä tiedän, että lukijoista löytyy useampiakin HIM-faneja ;)
Taidankin tästä jatkaa fiilistelyä katselemalla netistä löytyviä livetaltiointeja ja ehkä kuuntelen HIMiä vielä cd-levyltä ;)


 - - -


Bloggaus ja muiden blogien lukeminen on ollut kesäkiireiden vuoksi vähäistä, mutta kyllä täältä lomatunnelmista kohta palataan arkeen...

10 kommenttia:

 1. Ooh, mahtavuutta! Olisinpa ollut edes samassa kaupungissa! =D Se nimittäin näytti olevan mahdollista yhdessä vaiheessa, mutta ei sittenkään. Oli varmasti upea keikka.

  Venus Doom-levy on kyllä yksi meikäläisen ehdottomia suosikkeja. Iik, uusinta en ole muuten saanut vieläkään hankittua. (Hyi, huono Himpula-fani, menenpäs tästä häpeämään komerooni.)

  Mukavia jälkifiilistelyjä ja kesäisiä päiviä! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Irene, harmi että HIM jäi näkemättä. Täytyy sanoa, että kyllä sai nautintoa koko rahan edestä :)

   Venus Doom -levy on noussut minunkin suosikikseni. Upeaa, raskasta ja ne Valon matalat äänet. Oijoi! (Ja hyi-hyi sinua, nyt heti levyostoksille! Voin suositella :))

   Kiitos, fiilistely maistuu mukavalle! Mukavia päiviä myös sinulle :)

   Poista
 2. H.I.M. on mulle merkittävä erään muiston takia. Mutta en ole vuosiin palannut sitä kuuntelemaan. Pitänee tsekata, miltä nykyään tuntuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pisarainen, kuinka sattuikaan, HIMiin liittyy minullakin eräs muisto! Toivottavasti pääset kuuntelemaan bändiä, se tuntuu vain paranevan jatkuvasti!

   Poista
 3. Him on kyllä hyvä livenä! Kaveri on suuremman luokan fani ja kävin hänen kanssaan kattomassa viime uudenvuoden keikan. Fiilis oli mahtava ja vaikkei HIM suosikkibändeihini lukeudukkaan niin kylmät väreet meni useasti selkää pitkin :) Gone with the sin on ihan uskomaton livenä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jami, niin on! HIM tosiaan nostattaa kylmiä väreitä :) Gone With The Sin on yksi lemppareistani <3

   Minäkin luokittelisin itseni suuremman luokan faniksi, tosin en ole HIMiä muille paikkakunnille seurannut. Kolmesti olen Oulussa käynyt bändiä katsomassa, muistaakseni yksi ensimmäisistä keikoista jäi välistä kun olin silloin alle 18 v ja soittivat K 18 -keikan (niin ja 45 Specialissa soitetuilla "piilokeikoilla" tms. en ole käynyt).

   Poista
 4. Minä kuuntelin keikkaa kotoa käsin ja hyvin kuului (välillä ihan kuin olisivat talomme parkkipaikalla soittaneet, mutta vähän pienemmällä volalla tietysti), vaikkemme Kuusisaaren vieressä asukaan :) Tuuli taisi olla myötäinen. HIMiä en tosin enää kuuntele, mutta joskus kymmenen vuotta sitten tykkäsin ja kävin jopa Ankkarockissa asti heitä kuuntelemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laura, kiva että keikka kuului kotiin asti :) Tuuli varmaan suodatti vähemmäksi fanien äänet ;) Livetaltiointeja netistä kuunnellessani Valon ääni paikoin peittyi fanien äänten alle, onneksi se paikan päällä erottui hyvin. Minä en ole käynyt HIMiä kuuntelemassa Oulua kauempana, mutta olisi melko huono tilanne jos jättäisin heidän Oulun keikkansa väliin ;)

   Poista