keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Tunnustus


Nappasin tällaisen tunnustuksen Pikkusiskolta, joka pyysi mukaan keltanokka-blogisteja. Enpä ole aikaisemmin tunnustuksia/haasteita saanutkaan tai sellaisiin osallistunut :)

Ja sitten niihin kysymyksiin...

1. Milloin aloitit blogisi?
21.9.2010

2. Mikä sai sinut aloittamaan blogisi pidon?
En saanut aikaiseksi päivittää käsityövihkoani, olen laiska teettämään kuvia. Muiden blogeja seuratessani pyörittelin ajatusta perustaa oma blogi. Alkunäpertelyn ja lukuisten muokkausten jälkeen vain muutama napin painallus -ja PIM!- kuvat olisivat esillä! "Rakennustöitä" helpotti Sufferiina, kiitos opastuksesta!  Ja onhan blogin kautta helpompi kysellä vinkkejä ja saada kommentteja kuin kaapissa lojuvan kässävihkon avulla :) Onpahan nyt harrastukset yhdessä paikassa, niin kirjat kuin käsityötkin.

3. Mitä käsittelet blogissasi?
Lukemiseen ja käsitöihin jutut aika pitkälti liittyy. Siitä blogin nimikin tulee.

4. Mikä tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Ei varmaan muu kuin se, että täysin samanlaista ei toista ole.

5. Miten haluaisit blogiasi muuttaa?
Jos sellaista raikkautta ja selkeyttä saisi kuviin. Itsehän ne kuvat ottaa joten valokuvausta vain harjoittelemaan. Onneksi on digikamera niin harhalaukaukset ei niin harmita!

Haastemies - ei vaan siis haastenainen - koputtaa Kielon blogin ovea ja luovuttaa tunnustuksen eteenpäin. Muistathan minua kommentilla mikäli löydät aikaa vastata haasteeseen :)

2 kommenttia: