lauantai 14. helmikuuta 2015

Kirjaostoksilla 2/2015 ja ystävänpäiväKävin nuoremman villasukkalapsen kanssa päivänä eräänä marketissa ihan muilla ostoksilla, mutta kun kaksi lukutoukkaa on liikenteessä ei kirjaosastoa voi ohittaa! Tällaisia tarttui mukaan:

Antti Hyry: Uuni
Hyry on kotoisin samoilta seuduilta kuin minä, joten on vain oikeus ja kohtuus, että hänen tuotantoaan löytyy omasta kirjahyllystä. En ole vielä ainoatakaan Hyryn kirjaa lukenut, mutta esimerkiksi ihanat blogiystäväni Sara ja Minna ovat puhuneet Uunista niin kauniisti, että en empinyt hetkeäkään ostopäätöstä kun Uuni (vieläpä ainoa kappale) tuli vastaan.

Jayne Anne Phillips: Suojelus
Tämän kirjan kohdalla sain jonkinlaisen ahaa-elämyksen, että tämä kuulostaa etäisesti tutulta, tästä on tainnut olla kirjablogeissa puhetta. Kun takakannen perusteella kirja vaikutti mielenkiintoiselta ja pokkareille on aina tilausta mm. loma- ja laukkulukemisena päätin ostaa tämänkin.

Lisäksi mukana ollut villasukkalapsi valitsi itselleen lomalukemiseksi Siri Kolun Me Rosvolat ja isosiskolleen Timo Parvelan Ella ja kaverit lapsenvahteina, saavat sitten luettuaan vaihtaa kirjat päikseen.

Oikein ihanaa ystävänpäivää lukutoukat, olkoon kuvan auringonkeltaiset tulppaanit virtuaalinen ystävänpäiväkukkalähetykseni teille :) Ystävänpäivälukemisenani on Kalle Päätalon Ahdistettu maa. Entä teillä?

12 kommenttia:

 1. Oih, tuo Suojelus on vaan niin hyvä! Luen nytkin Phillipsiä...

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, olenkin lukenut postauksesi Suojeluksesta :) Odotan kirjalta paljon!

   Poista
  2. Jos muistat, anna minulle vinkki, kun olet kirjan lukenut. Kaikki Phillipsin kirjat kiinnostavat. Kohta laitan itseni vatupassiin erityisaikaisin ja alan lukea Äidin aikaa...

   <3

   Poista
 2. Ihanaa Ystävänpäivää! <3 Minua aina niin hymyilyttää tuo "villasukkalapsi" ilmaisuna. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irene <3 Kyllä nuo villasukkalapset hymyilyttävät minuakin, vaikka ovat välillä varsinaisia riiviöitä ;) Ymmärsin kyllä, kiva jos termi hauskuuttaa :)

   Poista
 3. Oi, kiinnostavia kirjalöytöjä. Uunista pidin, Suojelusta en ole lukenut mutta muistan sitä kehutun.
  Minun päivääni ei ole paljon lukemista mahtunut, mutta yritän tässä illan mittaan lueskella Jhumpa Lahirin Kaimaa.
  Mukavaa ystävänpäivän iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jonna. Kiva kuulla, että sinäkin lämpenit Uunille ;) Toivottavasti sinulle löytyi illasta aikaa lukemiselle, minusta päivä jää jotenkin vajaaksi jos ei järjesty edes pientä lukuhetkeä :)

   Poista
 4. Minä ostin Uunin pari vuotta sitten kun se oli tosi halpa, mutta enpä vain ole saanut luettua sitä. Siispä toivon, että luet sen pian ja tykkäät valtavasti, niin minäkin innostun :) Toivottavasti on ollut oikein mainio ystävänpäivä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marile, toivottavasti Uuni ei jää minulla odottelemaan lukemistaan kirjahyllyyn kovin pitkäksi aikaa :) Ystävänpäivä oli oikein mukava, vaikka vietimmekin sitä sairastupaa pitämällä. <3

   Poista
 5. Voi mitä ihania löytöjä olet tehnyt!! <3 Ja oi, olen melkein kateellinen sinulle siitä, että sinulla onnellisella on vielä Uuni edessäsi... :)

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sara, ei näitä malttanut jättää kaupan hyllylle lojumaan :) Apua, kieltämättä jännittää miten Uuni sopii minulle :)

   <3

   Poista