perjantai 19. elokuuta 2011

MuffinssiperjantaiTästä tulikin vallan makea perjantai, kun Pisara -blogin Helmi-Maaria heitti minua virtuaalisella muffinssilla. Kiitos vain kovasti, herkku tuli herkkusuulle ;) Iltakahvin ja suklaamuffinssin (kyllä, tämä on ehdottomasti suklainen) ohessa vastailen mukana tuleviin kolmeen kysymykseen, elikkäs lempiväri, -ruoka ja -matkakohde. *Hörppää kahvia ja pyyhkäisee murusia suupielistä*

Sinisestä olen tykännyt pitkään ja paljon, eri sävyissä. Tällä hetkellä ihastelen kaikkea petroolinsinistä ja myös turkoosia. Harmaata ja mustaa minä en sano, kun nehän ei ilmeisesti edes ole virallisesti värejä? Jos on niin sanotaan nekin. Harmaa ja musta.

Lempiruokana voisin mainita suklaan vuohenjuustoperunat ja pihvin, joko pippuripihvi tai lehtipihvi. Näitä tulee aina ravintolassakin valittua kun sinne pääsee.

Viime vuosina (tyttöjen synnyttyä) matkustelu on keskittynyt kotimaahan. Haaveilen kuitenkin matkustavani uudelleen Pariisiin ja jonnekin päin Sveitsiä. Irlanti ja Iso-Britannia kiinnostaa myös. Enkä pistäisi pahakseni jos pääsisin jonnekin kauas lämpimään..

Muffinssi on löytänyt tiensä useisiin kirjablogeihin, joten suunnataanpa välillä käsitöiden ihmeelliseen ja ihanaan maailmaan. Ojennan muffinssin Sufferiinalle, joka sattumoisin pitää paljon pinkistä. Terveisiä vain :)

1 kommentti: